Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle con la pelle
- 250 g di farina, + q.b per stendere
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di zucchero
- 125 g di burro, freddo, a pezzi
- 125 g di panna acida (20% di grassi)
-
150
g di formaggio Ziger
of 150 g di ricotta fresca - ½ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 cucchiai di uvetta sultanina
- 1 cucchiaio di succo di limone, a piacere
- 2 cucchiai di acqua, per i bordi
-
2000
g di olio per friggere
of 2000 g di olio di cocco, idrogenato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolato plastico
12h
Gelato agrodolce al cetriolo
8 Std. 20 Min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Panini Varoma
2 godz. 15 min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Geen beoordelingen
Focaccia di ceci saporita
3h
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20min
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8 godz. 50 min
Vinaigrette di peperoni
Geen beoordelingen
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Frizzantino al limone
10 min
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25min