Apparaten en Accessoires
自製水餃皮與煮水餃
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
30 片
Ingrediënten
水餃皮
-
中筋麵粉200 克
-
水100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
-
水1800 克
-
油10 克
煮冷凍水餃
-
水1800 克
-
油10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
100 kJ /
23.9 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
5.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
自製英雄
10 recepten
Taiwan
Taiwan
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan