Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g ryżu do sushi
- 1200 g wody
- 20 g octu ryżowego, plus 2 łyżki do zaprawy
- 1 łyżeczka cukru
- ¾ łyżeczki soli
- 120 g paluszków surimi, przekrojonych na pół
- 80 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- 1 łyżka sosu sriracha
- 200 g ogórka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w słupki
- 4 płaty wodorostów nori
- awokado, ilość do nadziania sushi, pokrojone w 0,5 cm plastry (ok. 0,5 szt.)
- sos sojowy, ilość do podania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 156 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi z kaszy bulgur z łososiem
1 Std. 20 Min
Sushi temaki
1 godz. 30 min
Sałatka sushi
1 Std. 15 Min
Sushi nigiri
1 godz.
Sushi z pieczarkami portobello
1 godz. 30 min
Sushi z wędzonym łososiem
1 Std. 20 Min
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2 Std. 45 Min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1 Std. 10 Min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1 godz. 25 min
Krewetki i warzywa w tempurze
1 godz.
Ryż do sushi
1 godz.
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40min