Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 50 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 90 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Bolos
- 300 g água
- 3 paus de canela
- 1 c. chá de erva-doce
- 1 pitada de sal
- 160 g banha
- 130 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g aguardente
- 500 g farinha tipo 65
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Areias do Sorraia
35 min
Pão-de-ló de água
50 Min
Bolo da Avó Aldina
1 Std.
Folar da ressurreição
8 Std. 10 Min
Bolo Moka
1 Std.
Bolos da Morávia
Geen beoordelingen
Celestes
2 Std. 30 Min
Bolo rançoso de Pavia
1h 30min
Donuts holes
2 Std. 5 Min
Fatias paridas
1h 30min
Capuchas da Ilha
25min
Bolo rico da minha terra
1 Std.