海帶豆芽排骨湯

海帶豆芽排骨湯

4.5 4 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 純芝麻油
    5 克
  • 老薑 切片
    10 克
  • 排骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 米酒
    10 克
  • 海帶結
    150 克
  • 900 克
  • 黃豆芽
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 12.2 g
Calorieën 850.3 kJ / 203.4 kcal
Vetten 16 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 2.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...