Compatibele versies
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de chocolate
- 250 g chocolate p/ culinária (64% cacau)
- 400 g banana
- 100 g morangos
- 50 g açúcar
- 4 claras de ovo
Creme de mascarpone
- 250 g queijo mascarpone
- 350 g iogurte grego
- 20 g mel
- 1 limão (raspa e sumo)
P/ servir
- 500 g manga cortada em cubos
- 350 g papaia cortada em cubos
- Polpa de maracujá q.b. p/ finalizar
- Amêndoa laminada torrada q.b. p/ finalizar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1991.6 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Operetta de marisco
Geen beoordelingen
Quadrados marmoreados de morango
4 Std. 35 Min
Tarteletes de ameixa e amêndoa
1 godz. 20 min
Pêssego com merengue e amêndoa torrada
15min
Trifle de banana
15min
Cheesecake soufflé
40min
Bacalhau com vinho do Porto
45min
Trifle de framboesa e limão
2 godz.
Panacota de maracujá
5h 10min
Tarte de maçã e pêra
2 godz.
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 godz. 20 min
Tiramisú de chocolate e morango
2 godz.