Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 249 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Serek ziołowy
48sa 15 dk
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Rolada z sera żółtego
6 godz. 45 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min