Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha tipo 65
-
2
c. chá de fermento de padeiro seco (aprox. 8 g)
of 20 g fermento de padeiro fresco
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g cebola cortada às rodelas
- 40 g pimento vermelho cortado em cubos
- 40 g pimento verde cortado em cubos
- 2 pitadas de sal
- 320 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 pitada de orégãos, mais q.b. p/ polvilhar
- Azeitonas pretas descaroçadas q.b.
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2467.4 kJ / 589.7 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 874.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza a metro
1h 10 min
Croquetes de atum
1 Std. 30 Min
Carcaças
1h 50min
Tortellini de frango
1h 5min
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Croquetes de atum
20 Min
Canelones de Bacalhau à Algarvia
1 Std.
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10 min
Piza bolonhesa
1h 45min