Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 1 pitada de sal
- 550 g farinha tipo 65
- 2 ovos
- 200 g açúcar
- 1 limão, só a raspa
- 20 g vinho do Porto
- 70 g manteiga derretida
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Aletria de cortar à faca
35 min
Bolo podre de Castro Daire
2 Std. 35 Min
Bolo-rainha
1h 20min
Fogaça
3 Std.
Trança
1h
Pão-de-ló de água
50 min
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Trança
2 Std. 20 Min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1h
Bola de carne
1h 20min
Broa de milho
2 Std. 20 Min