Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 7 Eiweiß
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben und Saft ausgepresst
-
120
g Skyr
of 120 g Magerquark - 40 g Sonnenblumenöl
- 50 g Eierlikör
- 100 g Zucker
- 165 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Dose Mandarinen (310 g), abgetropft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 714 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Pflaumen-Quark-Stollen
12 godz.
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2u. 15min
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Käsekuchen aus dem Varoma
1 godz. 30 min
Gigantischer Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Stollen-Tiramisu
2ωρ. 20 λεπτ.
Quarksoufflés
1h
Melonen-Käsekuchen
3 godz. 45 min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1 godz. 45 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min