Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 180 g plain flour
- 125 g caster sugar
- 125 g unsalted butter, cold, diced
Lemon Layer
- 300 g caster sugar
- 4 lemons, thin peelings of skin from 2, juice from 4
- 4 large eggs
- 40 g plain flour
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1013 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red and green Christmas shortbread
2h 20 min
Anzac Biscuits
30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Apple Pie Bars
1h 20min
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 Std. 5 Min
Cornish Fairings
35 min
ANZAC slice
1h 40 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Oaty Ginger Crunch
40 Min
Caramel macadamia slice
45 Min