豆腐菌菇漢堡肉

豆腐菌菇漢堡肉

4.9 19 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 板豆腐
    200 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊
    300 克
  • 新鮮香菇 切塊(2公分)
    80 克
  • 蒜頭酥
    1 滿茶匙
  • (約30克)
    ½ 顆
  • 醬油膏
    35 克
  • 多備一些塗抹用
    20 克
  • 味噌
    2 大匙
蘿蔔泥
  • 白蘿蔔 去皮切塊(約3公分)
    200 克
  • 冷開水
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18.4 g
Calorieën 1355 kJ / 324.2 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 11.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...