Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g jelit wieprzowych, grubych (ok. 1,5 m dł.)
- zimna woda, do namoczenia i płukania
- 1 łyżka octu, białego
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 1000 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 300 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki
- 20 g oleju, plus dodatkowa ilość do skropienia
- 20 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 3 - 4 łyżeczki majeranku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1676.9 kJ / 400.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 540.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kopytka
40min
Pyzy z mięsem
1h 20min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2h 15min
Kartacze z mięsem
1 Std.
Zupa szczawiowa
35 Min
Tatar z chrzanem
1h 20min
Pielmieni
1h 10 min
Faworki - róże
1h 10 min
Babka ziemniaczana z boczkiem
1 Std. 40 Min
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2h 55min
Faworki na żółtkach z piwem
2 Std. 30 Min
Flaczki wołowe
2 Std. 35 Min