Apparaten en Accessoires
红烧鲳鱼
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
料酒1 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀1 条
-
姜2 片
-
葱 切段2 根
-
油25 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒20 克
-
糖2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
29.2 g
Calorieën
1592 kJ /
380.5 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China
美味随芯享
10 recepten
China
China