Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Olivenöl
- 75 g Sonnenblumenöl
- 2 Knoblauchzehen
-
50
g Weißbrot, altbacken, in Stücken
of 1 Brötchen, altbacken, in Stücken - 150 g Milch
- ½ Zitrone, unbehandelt, Saft ausgepresst, Schale abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1681 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aioli, klassisch
10 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Paprika-Dip
50 Min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Flammkuchendip
10 Min
Scharfe Aioli
10 Min
Chili-Käse-Dip zu Nachos
15 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Kräuterbutter
10 Min
Käse-Porree-Suppe
30 Min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 Min