Apparaten en Accessoires
冬瓜薏仁紅棗雞湯
Voorbereiding 5min
Totaal 3u.
4 人份
Ingrediënten
-
水 (含川燙和料理用)2000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊2 支
-
紅薏仁 泡水2小時,瀝乾60 克
-
紅棗 略為沖洗25 克
-
冬瓜 切塊(約3公分)200 克
-
鹽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20 g
Calorieën
1015 kJ /
243 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
三高族怎麼吃
10 recepten
Taiwan
Taiwan