冬瓜薏仁紅棗雞湯

冬瓜薏仁紅棗雞湯

4.8 12 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 3u.
4 人份

Ingrediënten

  • (含川燙和料理用)
    2000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (約600克),切塊
    2 支
  • 紅薏仁 泡水2小時,瀝乾
    60 克
  • 紅棗 略為沖洗
    25 克
  • 冬瓜 切塊(約3公分)
    200 克
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20 g
Calorieën 1015 kJ / 243 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 14 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...