Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
of 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Satay Sauce
- 5 oz yellow onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chili, seeds removed
- 1 tsp shrimp paste
- 8 oz peanut butter
- 8 oz coconut milk
- 2 tsp soy sauce
- 1 oz ketchup
- ¼ tsp sesame oil (optional)
For Pizza
- 12 oz cooked chicken meat, cut into pieces (1 in. x 2 in.)
- 2 tbsp olive oil, to grease
- bread flour, to dust hands
- 12 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.), divided
- 6 oz red bell pepper, cut into strips (¼ in.), divided
- 6 oz green bell pepper, cut into strips (¼ in.), divided
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1317.9 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 443.3 mg
Alternatieve recepten
Four Cheese Pizza
25 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Spaghetti Carbonara
40min
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Cheese Wiz
10 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30 min
Peach Glazed Ham
1h 15 min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2h 10min
Breakfast Sausage Pizzas
1h 15 min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
New Jersey Tomato Pie
45min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 Std. 50 Min