香酥排骨

香酥排骨

4.7 30 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 8u. 40min
4 片

Ingrediënten

  • 豬里肌肉 切4片(每片約0.5公分厚)
    300 克
  • 蒜頭 拍扁
    30 克
  • 切片
    5 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 20 克
  • 醬油
    50 克
  • 米酒
    50 克
  • 地瓜粉
    30 克
  • 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Eiwitten 16 g
Calorieën 999.2 kJ / 239 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 15 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...