Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 30 g di latte
- 20 g di succo di frutto della passione
- 75 g di panna con il 30% di grassi
- 50 g di miele
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 1 pizzico di colorante alimentare giallo, fino ad ottenere il colore desiderato
Il gianduia
- 150 g di arachidi, tostate, non salate
- 15 g di olio di nocciole
- 150 g di cioccolato al caramello, a pezzi
L'emulsione al cioccolato fondente
- 90 g di latte
- 90 g di panna con il 30% di grassi
- 75 g di succo di frutto della passione
- 2 tuorli d'uovo
- 40 g di zucchero
- 180 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 818 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies al cioccolato
45 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2sa 30 dk
Focaccia al rosmarino
2sa 30 dk
Risi e bisi
35 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Marmellata al frutto della passione e mango
20 min
Crème caramel al cioccolato
1 godz. 30 min
Zuppa di zucca
35 min
Pasta con ajvar e porro
30 dk
Biscotti soffici al pistacchio
Geen beoordelingen
Strudel di cavolo rosso
Geen beoordelingen