Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente d'acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna
- 75 g di cacao amaro in polvere
I biscotti
- 250 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 70 g di burro
- 175 g di cialde croccanti, tipo Gavottes®, a pezzi
La mousse di lamponi
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 600 g di lamponi freschi o surgelati e decongelati
- ½ pacchetto di agar agar (4 g)
- 80 g di zucchero
- 260 g di panna, molto fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4007 kJ / 960 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10min
Frappè alle fragola e cioccolato
10min
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Alberello di cioccolato
10 Std.
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4hod. 20min
Torta di Pasqua
1h 55 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Pollo in salsa di pesche
Geen beoordelingen
Vulcano al cioccolato
15min