Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kuchen
- 375 g Butter, in Stücken, und etwas mehr für die Form
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Form
- 600 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 250 g Wasser
- 200 g Zucker
- 300 g Weissmehl
- 1 Päckchen Backpulver (11 g)
- 4 Eier
- 90 g Marsala-Wein, trocken oder süss
Glasur
- 150 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 120 g Crème fraîche
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2506 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Schoggi-Cookies
30min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3h 50min
Crêpeteig
1h 15min
Überbackener Cheesecake
3hod. 10min
Vanillekipferl
1h 30min
Brownies
45min
Haselnuss-Schoko-Küsse
1 Std. 25 Min
Schwarzwäldertorte
2h 30min
Mandeltorte mit weisser Schokolade
2 godz. 50 min
Ovo-Kuchen
55min
Rüeblitorte
1h 10min
Aargauer Rüeblitorte
2h