Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 min
Cake Pops
1 godz. 30 min
Delizia al cioccolato
40 min
Gratin di gnocchi al porro
50 min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Pizza con salmone affumicato
Geen beoordelingen
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Tortino leggero al cioccolato
2 godz. 15 min
Polenta
1h
Muffin di castagne al cioccolato
1h 15 min
Torta di carote argoviese
2 godz.