Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 Min
Scones
30 Min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 Min
Chicken Teriyaki
45 min
Lasagne
2 Std.
Pizze di cavolfiore e formaggio
1 godz.
Arancini di riso
3hod. 5min
Tris di cioccolato
4 godz.
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35 Min
Brownies
1 godz.
Vulcano al cioccolato
15 min
Cornetti al prosciutto
35 Min