![Chutney di mirtilli e rosmarino Chutney di mirtilli e rosmarino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73E28F11-69AB-43F8-A90F-2F2F5829C512/Derivates/28EA9517-6A53-4580-A283-DBEF4F9DB1BA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 220 g di zucchero
- 125 g di aceto di vino rosso
- 185 g di acqua
- 4 rametti di rosmarino (circa 10 cm), solo gli aghi
- 1 stecca di cannella
- 10 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro secca
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 340 g di mirtilli rossi, secchi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Senape con miele e peperonciono
Geen beoordelingen
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Torta di Linz
Geen beoordelingen
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Vellutata di pomodoro
10 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Marmellata al frutto della passione e mango
20 min