Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kajmak kakaowy
- 400 g masy kajmakowej, podzielonej na kawałki
- 20 g mleka
- 20 g kakao naturalnego, niesłodzonego
Masa serowa
- 400 - 450 g herbatników
- 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 120 g mleka
- 120 g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru
- 4 jajka
- 4 - 5 łyżek migdałów, w płatkach, uprzednio uprażonych na suchej patelni
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1642 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sernik na biszkoptowym spodzie
2h 50min
Ciasto pleśniak
3h 15 min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10h 25 min
Karpatka
5h
Sernik Izaura
2 Std.
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8h
Sernikobrownie z malinami
6 Std. 40 Min
Ciasto Snikers
26h
Sernik rosa
1 Std. 30 Min
Sernik krakowski
4h 55min
Sernik królewski
4 Std. 35 Min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6h 50 min