Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
- 2 cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
-
250
g di chicchi di farro perlato
of 250 g di frumento in grani perlato - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (optioneel)
of 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (optioneel) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato - 50 g di farina di forza
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
of 60 - 80 g di semi misti - farina di forza, q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane rustico ai semi
1sa 30 dk
Grissini integrali al rosmarino
2 godz. 50 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3 godz. 20 min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Crackers integrali al rosmarino
2 godz. 40 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Panini integrali alle erbe
4h 45min