酒釀松阪豬

酒釀松阪豬

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片
    200 克
  • 蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段
    70 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約5公分)
    20 克
  • 酒釀
    3 大匙
  • 蒜頭 切片
    1 顆
  • 醬油
    15 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 10.3 g
Calorieën 522 kJ / 125 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 8.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...