Apparaten en Accessoires
酒釀松阪豬
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片200 克
-
蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段70 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約5公分)20 克
-
酒釀3 大匙
-
蒜頭 切片1 顆
-
醬油15 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
522 kJ /
125 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
8.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
10 recepten
Taiwan
Taiwan