![Himbeer-Rosmarin-Konfitüre Himbeer-Rosmarin-Konfitüre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A76254CF-DE13-49D2-8017-2EAB1499E6E0/Derivates/AF30218C-0261-4355-8830-6F00584C21DD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1000
g Himbeeren, frisch
of 1000 g Himbeeren, TK, aufgetaut - 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Himbeer-Rosen-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 Min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 Min
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 Min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 Min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 Min
Mango-Himbeer-Konfitüre
20 Min
Rhabarber-Konfitüre
30 min