Apparaten en Accessoires
韭菜花蝦仁蛋
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油30 克
-
韭菜花 (約1把),切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 切絲100 克
-
蝦仁 切丁(約2公分)10 隻
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋 打成蛋液3 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
551 kJ /
131 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
5.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
元氣便當菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan