Apparaten en Accessoires
薑母鴨
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
老薑 切片150 克
-
黑麻油50 克
-
米酒200 克
-
水600 克
-
帶皮去骨鴨腿 切塊(約5公分),以熱水川燙去血水700 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖⅛ 茶匙
-
鹽½ - 1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
27.5 g
Calorieën
3027.5 kJ /
724.8 kcal
Vetten
55.5 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
21.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
尚讚!台灣味
11 recepten
Taiwan
Taiwan