Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 250 g Vollkorn-Butterkekse, halbiert
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 30 Kaffeebohnen
- 100 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Wasser, heiß
- 5 geh. TL Espressopulver, löslich (ca. 10 g), z.B. von Jacobs
- 5 Blätter weiße Gelatine (siehe Tipp)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g Puderzucker
- 250 g Mascarpone
- 400 g Joghurt, 10% Fett
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1869 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2h 30min
Pfirsich-Cheesecake
1 Std. 40 Min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2h 30min
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8 Std.
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6h 30min
Limetten-Cheesecake
6h 30min
Nektarinen-Trifle
20 Min
Kokos-Cheesecake
10h 30 min
Erdnuss-Karamell-Kuchen
5 Std.
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2h 50min
Mango-Kokos-Tarte
1 Std. 10 Min