Apparaten en Accessoires
干锅包菜
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
姜 切片5 克
-
干辣椒 去籽切段2 支
-
五花肉 切片120 克
-
料酒10 克
-
包菜 切块300 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
蚝油1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
735 kJ /
175 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
6.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
自制
48 recepten
China
China
辣味中国
70 recepten
China
China