Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührteig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Zucker
- 4 Eier
- 250 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
- 1000 g Kirschen, entsteint
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1500 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 Std. 30 Min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 Std.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1sa 20 dk
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1sa 20 dk
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 dk
Apfel-Streuselkuchen
1 Std. 30 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 Min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 Std. 10 Min
Beeren-Blechkuchen
1 Std. 30 Min