Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à cupcake
- beurre, pour les moules
- farine, pour les moules
- 2 œufs
- 50 g de cassonade
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
150
g de framboises fraîches
of 150 g de framboises surgelées
La crème au mascarpone
- 40 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
-
10
framboises fraîches
of 10 framboises surgelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1201 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naked cake aux framboises
1h 30min
Cupcakes à la violette
1h 50min
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes au chocolat
12h
Cupcakes arc-en-ciel
1h
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Génoise au chocolat
45 Min
Cupcakes rouge
1h
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcake aux myrtilles
1h 55 min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min