Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 4 mele Renetta
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo e scorza
- 30 g di Rum
- 50 g di uvetta sultanina ammollta nel Rum per 15 minuti
- 30 g di pinoli
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di pangrattato
- 10 - 15 g di burro
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min
Torta sbrisolona
55min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
Crostata di mele
1 godz. 5 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Torta Sacher
3 godz. 30 min
Strudel di ricotta e pane
2 godz. 30 min
Strüdel ai frutti di bosco
2sa
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1sa 30 dk
Crostata mele e cannella
1sa 20 dk
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2sa
Apple pie
1sa 20 dk