Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Schlagobers
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 - 90 g Knoblauch, frisch, nach gewünschter Intensität (siehe Tipp)
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Anrösten der Brotwürfel
- 2 Scheiben Bauernbrot (ca. 200 g)
- 2 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 70 g Weizenmehl, glatt
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1558 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 634 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Eiernockerl
30 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Leichte Käsesuppe
25min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Schnittlauchsauce
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min