Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Anrösten der Brotwürfel
- 2 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Scheiben Bauernbrot (ca. 200 g)
- 70 g Weizenmehl, glatt
- 900 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 10 g Knoblauch, frisch
- 1 TL Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1558 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 634 mg
Alternatieve recepten
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Liptauer
15min
Bröselknödel
40 min
Marilleneis
15min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Eiernockerl
30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min