Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Schlagobers
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 - 90 g Knoblauch, frisch, nach gewünschter Intensität (siehe Tipp)
- 70 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Anrösten der Brotwürfel
- 2 Scheiben Bauernbrot (ca. 200 g)
- 2 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 70 g Weizenmehl, glatt
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1558 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 634 mg
Alternatieve recepten
Schnittlauchsauce
10 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Liptauer
15 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Eiernockerl
30 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min