Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 220 g wody, ciepłej
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki pszennej chlebowej
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 1 łyżeczka soli
Nadzienie
- 300 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 250 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 20 g oliwy z oliwek
- 1 szczypta soli
- 100 g szynki parmeńskiej, pokrojonej w 1 cm paski
- 10 g liści bazylii, świeżych
- 4 jajka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3509.9 kJ / 838.9 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1833.5 mg
Alternatieve recepten
Orkiszowe calzone z wołowiną i warzywami
4h 25min
Pita
2 godz. 30 min
Empanadas z topinamburem i serem cheddar
1ωρ. 30 λεπτ.
Chaczapuri adżarskie
1 godz. 45 min
Minicalzone z cukinią i suszonymi pomidorami
2 Std. 5 Min
Tortelloni z ricottą i szpinakiem
2 Std.
Focaccia z kiełbasą
2 Std.
Podpłomyk cztery sery
55 min
Placki gozleme ze szpinakiem
1h 15min
Pieczone pierogi ze szpinakiem
1ωρ. 10 λεπτ.
Minicalzone
2 Std. 5 Min
Pita domowa
3 Std.