Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Bisquets
40min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1 godz.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 Min
Hogaza rústica
24h
Cocoles de anís
1 Std. 50 Min
Aperitivos salados de ajonjolí
40min
Hogaza de vino tinto con nueces
15 godz. 30 min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Chiles chipotles dulces
1 godz.
Chiles jalapeños en escabeche
40min