Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de elote
2h
Jocoque casero
15h
Focaccia - Demo presentadores
35min
Tartalaza
1 godz. 30 min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Pan de frutos secos
2h 10min
Chile en nogada vegetariano
25min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min
Tamal de cazuela con rajas
1h
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Bisquets
40min