Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 130 g açúcar
- 100 g avelã torrada
- 200 g chocolate p/ culinária 44% cacau partido em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g leite
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 150 g avelã c/ pele
- 12 ovos
- 200 g açúcar
- 20 g cacau em pó
- 30 g farinha tipo 55
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
Praliné
- Manteiga q.b. p/ untar
- 125 g açúcar
- 50 g água
- 100 g mistura de frutos secos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Bolo de limão e amêndoa
50 Min
Bolo de chocolate e amêndoa
30min
Bolo Alasca
8óra
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1 Std. 30 Min
Bolo com frutos silvestres e natas
1u.
Bolo de chocolate riscado
1u.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1u.
Bolo de maçã
1u.
Cheesecake de chocolate e avelã
1 Std. 10 Min
Torta de chocolate e castanha
1u. 15min
Bolo de chocolate e framboesa
4 Std. 20 Min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2h 40min