Apparaten en Accessoires
Bozza pratese
Voorbereiding 5min
Totaal 2u. 45min
8 porzioni
Ingrediënten
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
929 kJ /
222 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
50.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Firenze in cucina
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Pan co' Santi
7 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pappa al pomodoro
35 Min