Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g di prugne, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi
of 500 g di susine, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi - 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 205 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di ciliegie
1h 30min
Confettura di pesche
1h 20 min
Composta di prugne
45min
Confettura di albicocche e zenzero
40min
Confettura di albicocche alla cannella
45min
Confettura di more
45min
Confettura di fichi
1h
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di mele cotogne
1h 10min
Confettura di fragole
1h 10min