Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 120 g mleka
-
20
g świeżych drożdży, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży - 20 g masła
- 60 g cukru
- 400 g mąki pszennej
- 3 jajka
- ½ łyżeczki soli
Formowanie placka
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego w 3-4 mm plastry
- 100 g dżemu, pomarańczowego
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- jajko, roztrzepane, do posmarowania ciasta
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 121.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ślimaczki drożdżowe z pastą sezamową
2 godz.
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1 Std. 50 Min
Chlebki guttiau
2 Std. 30 Min
Drożdżówki Gibassier
2h 10 min
Chlebek wielkanocny (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Pamoczka grodzieńska
5min
Czereśniowa galette
1h 25min
Pierożki półfrancuskie z dżemem
2 godz. 50 min
Chałka z kardamonem
2小时 40 分钟
Słodkie bułeczki (Navettes)
2 godz.
Ciasteczka z wiśniami
1 Std. 30 Min
Fougasse - chleb francuski
2 godz.