Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 120 g mleka
-
20
g świeżych drożdży, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży - 20 g masła
- 60 g cukru
- 400 g mąki pszennej
- 3 jajka
- ½ łyżeczki soli
Formowanie placka
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego w 3-4 mm plastry
- 100 g dżemu, pomarańczowego
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- jajko, roztrzepane, do posmarowania ciasta
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 121.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziemniaczane podpłomyki
13 Std.
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1 godz. 50 min
Smażone pierożki wonton
1 Std. 25 Min
Drożdżówki Gibassier
2 Std. 10 Min
Żytnie chlebki z bananem
1h 55min
Żytnie podpłomyki
2 Std. 10 Min
Chlebek wielkanocny (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Fougasse - chleb francuski
2 Std.
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1ωρ. 30 λεπτ.
Paszteciki piknikowe
50 λεπτ.
Kniszki ziemniaczane
2 Std.
Pierożki półfrancuskie z dżemem
2h 50min