Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g pão duro
- 150 g sangue
- 1700 g água
- 200 g costeleta de porco, salgada
- 150 g lombo de porco cortado em pedaços pequenos
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 6 cravinhos
- 2 folhas de louro
- 2 dentes de alho esmagados
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, alecrim, funcho, orégãos, etc)
- 150 g peito de frango
- 200 g carne de novilho s/ nervos e s/ gordura, cortada em rectângulos pequenos
- 200 g osso de suã cortado em pedaços
- 70 g salpicão s/ pele
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de cominhos
- ½ limão, só o sumo
- 1 laranja cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de laranja
5h
Rabanadas
55 Min
Formigos
35 dk
Aletria de coco
40 dk
Tarte gelada
3 godz. 20 min
Arroz de cabidela
50 Min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1sa
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min
Bola de carne
1 godz. 20 min
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Papas de sarrabulho
1 Std. 25 Min
Geleia de marmelo
1sa