Massa de pizza

Massa de pizza

4.9 44 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
8 fatias

Ingrediënten

  • água em temperatura ambiente
    220 g
  • açúcar (optioneel)
    1 c. chá de
    1 c. chá de malte em pó
  • fermento biológico fresco esfarelado
    20 g
    2 c. chá de fermento biológico seco, esfarelado
  • farinha de trigo
    400 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar
    30 g
  • sal
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fatia

Natrium 294.1 mg
Eiwitten 6.2 g
Calorieën 934.2 kJ / 223.3 kcal
Vetten 4.4 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 39.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...