Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 320 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 50 g de jamón de York en trozos
-
100
g de mozzarella fresca en trozos
of 100 g de queso scamorza en trozos - 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 1 clara de huevo
- 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1 godz.
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1 Std. 40 Min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Pizza estilo Chicago
1 Std. 5 Min
Bocaditos de pizza y pepperoni
1 godz. 15 min
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Croquetas de arroz con parmesano
1 godz.
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Pizza con borde relleno de queso
1 godz.