Apparaten en Accessoires
蘿蔔排骨湯
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
6 人份
Ingrediënten
-
高湯 (大骨高湯)1200 克
-
蔥 切段20 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨500 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)400 克
-
鹽 依個人喜好調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整½ 茶匙
-
新鮮香菜 (optioneel) 少許,只取葉子
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
24.9 g
Calorieën
1221 kJ /
291 kcal
Vetten
13.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
16.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan
湯品達人
10 recepten
Taiwan
Taiwan