Apparaten en Accessoires
豉汁排骨
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 35min
4 人份
Ingrediënten
-
豬肋排 切塊500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
1 大匙 蔭豆豉豆豉 乾的2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
1499 kJ /
358 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
9.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小美入門
15 recepten
Taiwan
Taiwan
超人氣港式點心
11 recepten
Taiwan
Taiwan