Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de mango maduro
- 150 g de azúcar
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 20 g de gelatina neutra en polvo
- 85 g de gelatina en polvo sabor tropical (1 sobre)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 18.1 mg
Alternatieve recepten
Pastel de calabacita
1h 20min
Postre de gelatina de colores
8 godz. 30 min
Gominolas
12 godz. 15 min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Gominolas de zanahoria
1h
Bollos dulces de espelta con fruta seca
1 Std. 10 Min
Pan sandía
3 Std.
Rompope de piñón
1 Std. 10 Min
Gominolas de refresco de cola
12 godz.
Gelatina de leche con frutas
6u. 20min
Polos de mango
6u. 20min
Petit de fresas
2u. 5min