Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nadzienie
- 500 g malin, świeżych
- 150 g cukru
- 20 g mąki kukurydzianej
- ¼ łyżeczki soli gruboziarnistej
Ciasto
- 220 - 240 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 50 g cukru
- ¼ łyżeczki soli
- 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu, plus dodatkowa ilość do posmarowania wierzchu ciasta
- cukier puder, do oprószenia powierzchni ciasta
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1156.4 kJ / 276.4 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 126.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto herbaciane
1 godz. 15 min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3 godz. 20 min
Suflety orzechowe
1 Std. 30 Min
Fondue sernikowo-czekoladowe z herbatnikami
25min
Pływające wyspy
45 min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 godz.
Serniczki z wiśniami
45 min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1 Std. 20 Min
Tarta prowansalska
1 godz. 15 min
Szarlotka w kokilkach
1 godz.
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
1h 10min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2h 10 min