Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g semoliny z pszenicy durum
- 150 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i wyrobienia makaronu
- 1 szczypta soli, plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
- 150 g wody, zimnej, plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
- 20 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 6749 kJ / 1612 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 309 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kluski śląskie
30min
Pierogi z kapustą i grzybami
2 Std. 40 Min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1h 15min
Wegańskie naleśniki
50min
Pierogi ruskie
1h 30min
Orientalne gołąbki w sosie słodko-kwaśnym
1h 15min
Bułki na parze
2h 10min
Pączki wegańskie z batatem
2 Std. 40 Min
Weganella-wegańska mozarella
6u. 20min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1h 30min
Makaron jajeczny
1h