Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinatkake
- 500 g spinat, hakket, frossen
- smør, til smøring
- 130 g druekjerneolje
- 4 egg
- 180 g finkornet sukker
- ½ ts vaniljeekstrakt, naturlig
- 240 g glutenfri melblanding (se tips)
- 50 g pilerotmel
- 2 ½ ts glutenfritt bakepulver (se tips)
Sitronkrem
- 1 ss gelatinpulver
- 3 ss sitronsaft (ca. 1/5 sitron )
- sitronskall, delt i 5 striper
- 400 g fløte
- 80 g melis
- 1 granateplefrø, til pynt
- Voeding
- per 1 skive
- Calorieën
- 1813.3 kJ / 431.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 114.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691639